_MG_3556m_sized.jpg

Kontakt

E-post mb@woody35.no
Telefon +47 917 38 702

Ta gjerne kontakt med Marianne på mobil eller mail for en uforpliktende samtale om ditt prosjekt.


Marianne Borge er arkitekt og driver egen arkitektvirksomhet. Hun tegner boliger, hytter, interiører og møbler og er designeren av hytteproduktet Woody 35.


Marianne Borge is an architect and runs her own architectural business. She draws houses, cabins, interiors and furniture, and is also the designer of the cabin product Woody35. For more information, contact Marianne by email mb@woody35.no


Arkitektur

Marianne søker en enkelhet i sine arkitekturverk – ofte for å møte kompleksiteten i en oppgave eller for å få frem en iboende kvalitet på et sted eller i et materiale.

Marianne er opptatt av å formidle sine kunnskaper og opplevelser som arkitekt og er tilknyttet den kulturelle skolesekken i Akershus. Hun har sittet i styret i Oslo Arkitektforening og har drevet ulik formidling og utstillingsvirksomhet. 

Å tegne spesialdesign er en egen glede og en spennende oppgave. Oppgaven formes i nær dialog med oppdragsgiver og omgivelsene huset skal plasseres i. Er det et hytteoppdrag, er naturen en mektig medspiller. Ofte lages modeller av terrenget, får å få et håndfast utgangspunkt og så tidlig kontakt med naturen som mulig. En modell av huset i landskapet er et godt utgangspunkt for å forstå forholdene.


Woody 35

Woody35 er et produkt med hyttefunksjonene i seg. Den har stue med peis, kjøkken, spiseplass, soverom, et lite bad og hems. Woody35 har et lite fotavtrykk og kan settes opp overalt hvor det er plass til en liten hytte. Den er lett å varme opp – og lett å holde.

_MG_3676m_sized.jpg

Woodyhouse

Woodyhouse er skapt for interiøret og kan plasseres på bordet, i hyllen, på teppet, i vinduet. Huset er Woody35 i størrelse 1 : 13. Woodyhouse er for salg i designbutikken på Design og arkitektursenteret i Oslo, DogA i Hausmannsgate 16.


Interiør

En peis blir ofte en arkitektur i seg selv og et svar på den arkitekturen den forholder seg til. Det samme gjelder formgivningen av kjøkkeninnredning og baderom. Marianne tegner innredninger som ivaretar rom, lys og materialbruk utifra en helhetlig arkitektonisk tankegang.   


Samarbeidspartnere

Marianne har tegnet hyttene på Hvasser og Portør sammen med arkitekt Kjetil Sæterdal i sitt tidligere firma MBKS. Marianne samarbeider for tiden med Mostadbo arkitekter i Oslo og BRA arkitekter i Stockholm.


Kontakt

Ønsker du å få tegnet en marmorpeis – eller en hjørnepeis i kleberstein? Ønsker du et kjøkken i heltre, en hytte eller et hus? Ønsker du et mulighetstudie av en tomt?

Ta gjerne kontakt med Marianne på mobil eller mail for en uforpliktende samtale om ditt prosjekt.

E-post mb@woody35.no
Telefon +47 917 38 702


Presse & publikasjoner