Hvasser
       
     
   
  
 0 
 0 
 1 
 37 
 201 
 Minsk AS 
 1 
 1 
 237 
 14.0 
  
  
 
  
    
  
 Normal 
 0 
 
 
 21 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 NO-BOK 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Vanlig tabell";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
	mso-para-margin:0cm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:Cambria;
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-fareast-language:EN-US;}
 
  Løsningen ble et form for atriumshus. Ved å legge en bygning i vinkel inn mot berget, oppstod et større uterom med le for vær og vind. Bygningen er lagt så lavt som mulig i terrenget, slik at naturen selv trer frem med sine formasjoner. 
       
     
Hvasser-vinkel.jpg
       
     
 Bassenget gir luksusfølelse og en internasjonal touch. Hytten er kledd med malmfuru som gråner som berget. Taket utgjør en selvstendig fasade, dekket med elvegrus. Tegnet i samarbeid med Kjetil Sæterdal.  Areal:  120m2  Foto:  Ivan Brodey
       
     
Hvasser-vest.jpg
       
     
Hvasser-natt.jpg
       
     
Fra-kjøkken-hvasser.jpg
       
     
Hvasser-2006-b.jpg
       
     
Hvasser
       
     
Hvasser

Eier av denne hytten tilbrakte sine barndoms somre i dette landskapet. Han ønsket seg en funksjonell og tidsriktig hytte med et internasjonalt preg, satt inn i den vakre og ville naturen. 

   
  
 0 
 0 
 1 
 37 
 201 
 Minsk AS 
 1 
 1 
 237 
 14.0 
  
  
 
  
    
  
 Normal 
 0 
 
 
 21 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 NO-BOK 
 JA 
 X-NONE 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
   
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Vanlig tabell";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
	mso-para-margin:0cm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:Cambria;
	mso-ascii-font-family:Cambria;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Cambria;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-fareast-language:EN-US;}
 
  Løsningen ble et form for atriumshus. Ved å legge en bygning i vinkel inn mot berget, oppstod et større uterom med le for vær og vind. Bygningen er lagt så lavt som mulig i terrenget, slik at naturen selv trer frem med sine formasjoner. 
       
     

Løsningen ble et form for atriumshus. Ved å legge en bygning i vinkel inn mot berget, oppstod et større uterom med le for vær og vind. Bygningen er lagt så lavt som mulig i terrenget, slik at naturen selv trer frem med sine formasjoner. 

Hvasser-vinkel.jpg
       
     
 Bassenget gir luksusfølelse og en internasjonal touch. Hytten er kledd med malmfuru som gråner som berget. Taket utgjør en selvstendig fasade, dekket med elvegrus. Tegnet i samarbeid med Kjetil Sæterdal.  Areal:  120m2  Foto:  Ivan Brodey
       
     

Bassenget gir luksusfølelse og en internasjonal touch. Hytten er kledd med malmfuru som gråner som berget. Taket utgjør en selvstendig fasade, dekket med elvegrus. Tegnet i samarbeid med Kjetil Sæterdal.
Areal: 120m2 Foto: Ivan Brodey

Hvasser-vest.jpg
       
     
Hvasser-natt.jpg
       
     
Fra-kjøkken-hvasser.jpg
       
     
Hvasser-2006-b.jpg